Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Coaching van volwassenen door W. Visser Consultancy

In mijn praktijk ontmoet ik dagelijks uiteenlopende mensen die tegen bepaalde communicatie- en competentieproblemen aanlopen. Vaak betreft het hier onderwijskundige mensen, zoals leerkrachten en teamleiders. Ik coach en begeleid echter ook managers en personen die een spilfunctie in scholen bekleden. Hun hulpvraag ligt vaak op het gebied van leiderschap, competentieontwikkeling en communicatie.

Teamcoaching

Ik begeleid niet alleen individueel, maar ook binnen teams. Naast een individuele aanpak bied ik teams instrumenten aan om hun gezamenlijke krachten en drijfveren te ontdekken en verder te ontwikkelen, terwijl daarin toch ieders persoonlijke kwaliteiten een rol spelen.

Verschillende soorten problematiek

Daarnaast coach ik ook mensen die om een of andere reden zijn vastgelopen in hun persoonlijk leven of op hun werk. Problemen waar je aan kunt denken zijn onder andere huwelijksproblemen, gezinsproblemen, problemen op werk, depressie en een burn-out.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren