Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Wim Visser Consultancy

Coaching en advies

Na jarenlang in het speciaal (basis)onderwijs werkzaam geweest te zijn als leerkracht en (algemeen) directeur besloot ik, Wim Visser (1956), mijn kennis en ervaring te gaan delen als coach en consultant voor managers, teamleiders en onderwijskundig personeel. Daarom startte ik op 1 januari 2011 ‘W. Visser Consultancy’ om mijn doelgroep op freelancebasis te coachen en te adviseren op het gebied van leiderschap en competentieontwikkeling.

 
 

Kunde en ervaring

Kenmerkend aan zijn dienstverlening is dat hij ieder vraagstuk vanuit een persoonlijke en oplossingsgerichte visie benadert en daarbij focust op de specifieke probleemstelling van de hulpvrager. Daardoor krijgt iedereen een op maat gemaakte oplossing. Dankzij zijn jarenlange onderwijservaring en professionele en ambtelijke betrokkenheid bij mensen, weet Visser hoe hij de juiste weg naar competentieontwikkeling en leiderschapsontwikkeling moet bewandelen.

Aanpak


Ik werk expliciet vanuit een identiteitsgebonden aanpak. Mijn reformatorische levensovertuiging biedt mij een fundament voor de aanpak en benadering van (inter)menselijke problemen. Ik heb de cursus Oplossingsgericht coachen gevolgd bij Coert Visser te Baarn (NOAM) en heb ook de cursus Kindercoaching en Narratief Coachen afgerond met succes. In de loop van deze negen jaren is de doelgroep steeds breder geworden. Nu melden zich zowel jongeren, ouders en ouderen aan met diverse problematieken en zeker niet alleen maar mensen uit het onderwijs.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren