Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coaching door W. Visser Consultancy

Herstart op de website

Beste Lezer,

Na een lange tijd wil ik de website weer gaan vullen met nieuws, columns en andere zaken. Inderdaad, het heeft een tijd geduurd, maar dat had alles te maken met priveomstandigheden, waardoor het werk moest worden afgeschaald. Gelukkig gaat het weer beter en proberen we het een en ander, ook m.b.t. coaching, weer op te pakken. 

We beleven zeer zorgelijke tijden. Het coronavirus heeft wereldwijd toegeslagen en vele duizenden zijn overleden en ook in ons eigen Nederland betreuren we vele doden. En elke dag stijgt het aantal overlijdens. Achter al de kille RIVM-cijfers ligt zoveel nood, verdriet en rouw. Misschien hebt u ook een geliefde moeten missen? Mogen we u allen van harte Gods zegen en troost toewensen? Nee, ik bedoel dit niet als een oppervlakkige, keurige zin, maar echt met de diepte van Zijn troost, zoals Hij die alleen geven kan....en wil!

Als gevolg van de crisis verwacht men dat het aantal depressieve mensen zal toenemen. En inderdaad bereiken ons daar nu al berichten over. Weet u welkom om in onze praktijk te spreken over alles wat u bezig houdt en over andere noden waarmee u vastloopt.  Via de persoonlijke gegevens op de website weet u me wel te vinden.

Sterkte in alle omstandigheden!

Hartelijke Groet, W(im) Visser

Nunspeet

____________________________________________________________________________________________________

In mijn praktijk ontmoet ik dagelijks uiteenlopende mensen die tegen bepaalde communicatie- en competentieproblemen aanlopen. Ik begeleid niet alleen individueel, maar ook binnen teams. Naast een individuele aanpak bied ik teams instrumenten aan om hun gezamenlijke krachten en drijfveren te ontdekken en verder te ontwikkelen, terwijl daarin toch ieders persoonlijke kwaliteiten een rol spelen. Momenteel coach en begeleid ik diverse kinderen, jongeren en volwassenen uit de wijde regio, met uiteenlopende problemen: identiteitsontwikkeling, rouwverwerking, problemen in relaties, huwelijksproblemen, gedragsproblemen etc. Hieronder vindt je een overzicht per doelgroep.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren